А1 пусна изцяло новото мобилно приложение Моят А1 с добавени функционалности и

...
А1 пусна изцяло новото мобилно приложение Моят А1 с добавени функционалности и
Коментари Харесай

Изцяло ново мобилно приложение стартира A1

А1 пусна изцяло новото мобилно приложение Моят А1 с добавени функционалности и усъвършенствано ръководство. Това е поредна стъпка от политиката на компанията да следва актуалните софтуерни трендове, като се концентрира върху потребителската задоволеност. Моят А1 разрешава бързо и елементарно ръководство на услугите от мобилното устройство, до момента в който потребителят е в придвижване. Началният екран на мобилното приложение съдържа подробна информация за услугите от А1, което оказва помощ за лесното следене на потреблението и настоящата сметка. С минимални старания клиентите към този момент ще могат да задействат спомагателни пакети, да ръководят своята роуминг услуга и да заявят приемане на фактура по имейл, отказвайки се от хартиената. Моят А1 към този момент предлага и лична оферта към потребителите. Тя има за цел да усъвършенства разхода на клиентите и да им предложи най-адекватните услуги и проекти, съобразени с потребностите им.

Всички клиенти, които платят сметката си към А1 през новото приложение до края на декември, ще получат бонус от 10 000 MB мобилен интернет на оптималната скорост. Те ще имат опция да се възползват от него при заплащането, като го задействат на своя номер или го дават на свои близки – клиенти на мобилна услуга от А1. Срокът за потребление на бонуса е 30 дни.

Приложението включва в детайли изложение на месечната фактура към А1, а също по този начин дава детайлна разбивка на дължимата сума по услуги. Клиентите към този момент могат да заплащат една или всички фактури едновременно със опазване на картата и с опция за автоматизирано заплащане.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР